Menu
EUR

Verzenden en retourneren

 

 

Vandaag besteld, morgen in huis

 

We zetten ons in om alle bestellingen met de grootst mogelijke zorg te verwerken en te bezorgen, zodat u uw producten snel en probleemloos ontvangt.

 • Bestellingen moeten vóór 12.00 uur 's middags worden geplaatst op maandag tot en met vrijdag om in aanmerking te komen voor levering op de volgende werkdag.
 • Indien het specifieke product een afwijkende levertijd heeft, is de aangegeven indicatie op de webpagina van dat product leidend.
 • Bestellingen geplaatst na 12.00 uur 's middags op vrijdag, tijdens het weekend of op feestdagen, worden de eerstvolgende werkdag verwerkt en komen in aanmerking voor levering op de daaropvolgende werkdag.
 • De levertijd kan variëren afhankelijk van de locatie en de beschikbaarheid van de transportdiensten.
 • Wij streven ernaar om de bestelde producten op tijd te leveren, maar kunnen geen garantie bieden voor onvoorziene omstandigheden zoals vertragingen bij verzending of overmachtssituaties.
 • In het geval van vertragingen die buiten onze controle vallen, zullen we ons best doen om de klant op de hoogte te stellen en een passende oplossing te bieden.
 • Eventuele wijzigingen of annuleringen van bestellingen moeten zo snel mogelijk worden doorgegeven en kunnen alleen worden verwerkt als de bestelling nog niet is verzonden.

 

Verzendinformatie

Bij elk product in onze webwinkel wordt een indicatie van de levertijd vermeld. Indien je meerdere producten hebt besteld is het bezorgmoment afhankelijk van het product met de langste levertijd, jouw bestelling zal in één keer worden geleverd. Kleine pakketjes zoals bedtextiel worden bezorgd door PostNL. Je ontvangt dan jouw bestelling binnen de genoemde levertijd. Overige bestellingen worden bezorgd door ons. We houden je tijdens het bestelproces op de hoogte van de daadwerkelijke levertijd.

Bezorgen

Het is mogelijk om jouw bestelling aan huis te laten bezorgen. Voor bestellingen boven € 39,95 rekenen we geen kosten voor de bezorging, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Montage

Koop je een bed of slaapsysteem en wil je daarbij professionele montage? Kies je voor het gemak van montage door onze monteurs, zij komen de bestelling bij je thuis in elkaar zetten. Vraag naar de mogelijkheden en de kosten van jouw bestelling.

Verpakkingsmateriaal

Na het bezorgen en monteren nemen onze monteurs het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Vervolgens wordt dit op een milieuvriendelijke wijze gescheiden en verwerkt. Daarnaast laten we de verpakking bij zelfbouwbestellingen intact, zodat je deze eenvoudig kunt verplaatsen.

Bestelling in ontvangst nemen

We rekenen op een goede bereikbaarheid van de ruimte(s) waar jouw slaapkamermeubels komen te staan. Gaat het om grote producten? Zorg er dan voor dat de route, bijvoorbeeld het trapgat, vrij is en haal kwetsbare spullen, fotolijsten en andere accessoires tijdelijk weg. Hierdoor hebben onze monteurs optimaal de ruimte.

Afhalen

De bestelling zelf afhalen bij ons in Heerenveen is mogelijk door een tijdstip af te spreken. Indien jouw bestelling op moment van bestellen niet voorradig is, zullen we je hier zo snel mogelijk van in kennis stellen. Bovendien streven we ernaar om jouw product(en) binnen 5 werkdagen binnen te hebben, je ontvangt dan bericht van ons.

Het afhaaladres
Jousterweg 34
8447 RH  Heerenveen

Verzendkosten

Alle bestellingen vanaf € 39,95 worden gratis naar je verzonden, met uitzondering van buitenlandse pakketten en afhaalmodellen.

Voor bestellingen in het buitenland rekenen we kosten die gebaseerd zijn op postpakketten met een maximale grootte van 50x50x100 cm. Als je een item met een grotere afmeting bestelt, behouden we ons het recht voor om de leveringskosten die gelijk zijn aan de kosten van de vracht in rekening te brengen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst kunnen we de verzendkosten berekenen, hierna ontvang je een e-mail met de feitelijke leverkosten.

Delivery costs for foreign countries are based on parcel post with a maximum size of 50x50x100 cm. If you order items with a larger size, we reserve the right to charge delivery costs that are equal to the cost of freight. We are able to calculate the delivery costs if you have placed your order, afterwards you will receive an e-mail from us with the actual costs.

Kosten voor verzending per land:

Nederland: Bestellingen binnen Nederland boven de € 39,95 worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de € 39,95 euro rekenen we € 3,95 aan verzend- en administratiekosten

België: Bestellingen binnen België boven de € 100,- worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de € 100,- euro rekenen we € 9,95 aan verzend- en administratiekosten.

Duitsland: Bestellingen binnen Duitsland boven de € 100,- worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de € 100,- euro rekenen we € 9,95 aan verzend- en administratiekosten.

Binnen Europa: Voor bestellingen binnen Europa versturen we al vanaf € 19,95.

Buiten Europa: De verzendkosten voor bestellingen buiten Europa zijn op aanvraag.

Ben je toch niet helemaal blij met jouw online bestelling? Binnen 14 dagen na levering kun je jouw aankoop ontbinden (zichttermijn), je hoeft hiervoor geen reden op te geven. Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

 • Het product is onbeschadigd en zit in de originele en ongeopende verpakking;
 • Het product is ongebruikt en ongemonteerd;
 • Het product is niet speciaal voor jou aangepast;
 • Het product is geen hygiënisch product (bijvoorbeeld hoofdkussen, dekbed of matras).

Retour sturen

Nadat je het product in ontvangst hebt genomen, heb je de verplichting om zorgvuldig om te gaan met de producten en de verpakking hiervan. Indien je gebruik wil maken van het recht van ontbinding van jouw aankoop, binnen de bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst, dien je het product – na overleg met ons en conform de verstrekte instructies – met alle geleverde toebehoren aan ons retour te zenden. Tijdens de zichttermijn mag je het product net zo testen, bekijken zoals wat je bij ons in de winkel kunt. Je mag de producten dus niet in gebruik nemen. Is het niet mogelijk de bestelling zelf te retourneren? Laat het ons weten, we geven dan onze transporteur de opdracht het product te komen ophalen. Kosten voor het terugzenden van het product, zoals portkosten of kosten van ander vervoer dan per post, komen altijd voor eigen rekening.

De toestand van het teruggezonden product moet overeenkomen met hetgeen gebruikelijk is voor normaal gebruik en het product moet nog voorzien zijn van eventuele originele labels. Indien het product is verslechterd, bijvoorbeeld door uitgebreid gebruik, behouden we het recht hiervoor een schadevergoeding te eisen.

Je kunt in veel gevallen je bestelling zelf terugsturen, dit werkt als volgt:

 1. Meld je retour aan via de mail [email protected];
 2. Vul het retourformulier in, bijgevoegd bij je bestelling. Ben je deze kwijt? Download hem hier;
 3. Doe het retourformulier bij het pakket in en stuur deze naar Bedderie de Boer, ons adres is Jousterweg 34, 8447 RH in Heerenveen;
 4. Nadat we de artikelen in ontvangst hebben genomen, ontvang je een mail;
 5. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen retour op jouw rekening gestort.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!