Menu
EUR

Over Bedderie de Boer

Beddenspeciaalzaak Bedderie de Boer en samenhangende webwinkel Bedderie.nl zitten gevestigd in de kenmerkende boerderij aan de Jousterweg in Heerenveen, met nog altijd hetzelfde doel: jou een optimale nachtrust bieden.

Alles voor een optimale nachtrust

Bij ons vind je alles op het gebied van slapen. Dit gaat van inspiratie en deskundig advies tot een ruim assortiment artikelen die je meteen kan shoppen, zo kun jij je volledig richten op het genieten van een comfortabele nachtrust.

Kwaliteit, ervaring en onafhankelijk

Het geheim is onze jarenlange ervaring. Sinds 1950 zijn we dagelijks bezig met het zoeken naar welk bed, hoofdkussen, dekbed of bedtextiel het beste bij iemand past, want iedereen is anders. We weten waar we over praten en dat is iets waar we trots op zijn. Geen standaard advies, maar altijd een passend advies van onze eigen slaapadviseurs. Of je nu precies weet wat je wilt, graag geadviseerd wilt worden of juist overtuigd wilt worden omdat je op het punt staat de juiste aankoop te doen, bij Bedderie zijn we graag eerlijk.

Onze onafhankelijkheid en ervaring zorgen ervoor dat wij je alles over de producten kunnen vertellen, zowel de voor- als nadelen. Daarnaast blijven we graag op de hoogte van de nieuwste slaapontwikkelingen, we bezoeken daarom ook veel beurzen op slaapgebied. Op die manier vinden we altijd het product dat écht bij jou past.

Historie

1953 - Het begon allemaal met Hans de Boer. Na de oorlog heeft meneer De Boer zijn opleiding als leraar afgemaakt en begon spullen te venten langs de deur, hij besloot zich daarom in te laten schrijven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 01029160. In ditzelfde jaar heeft hij een pand gekocht aan de Schoterlandseweg in Oudeschoot, waarin hij een winkel in woninginrichting, tapijt, gordijnen en manufacturen is begonnen. In die tijd bestond het bedrijf uit meneer en mevrouw De Boer en slechts een aantal personeelsleden.

1974 - In dit jaar heeft Hans een nieuwe winkel geopend aan de Dracht in het centrum van Heerenveen. Dit was één van de eerste winkels in het Noorden gespecialiseerd op slaapgebied. Na een aantal jaren rendeerde dit pand goed waardoor hij zich hier verder op ging focussen. Hij sloot daarom ook de deuren van de woninginrichtingszaak in Oudeschoot.

1981 - Hans sloot in dit jaar zijn winkel aan bij de formule Bedderie, welke in 1990 overging in het Slaapgilde. Na deze aansluiting heeft hij besloten om de naam Bedderie te behouden, met als naamsvermelding De Boer Bedderie.

1998 - Na een aantal mooie jaren besloot Hans te stoppen met ondernemen en vroeg hij Erwin Menger om zijn levenswerk voort te zetten. Erwin kwam al jaren bij hem als zijnde vertegenwoordiger en greep deze kans daarom met beide handen aan. Na de overname is de naam De Boer Bedderie veranderd in Bedderie de Boer. De slogan “Foar goed guod en net djoer, geane jo nei Hans de Boer” is omgetoverd in de welbekende slagzin “Bedderie de Boer, goed guod en net djoer”.

2000 - Na twee jaar is Bedderie de Boer verhuisd naar de kenmerkende boerderij aan de Jousterweg in Heerenveen. Dit was mede met de gedachte om zakelijk en privé makkelijker te combineren voor Erwin en zijn vrouw Ester Menger-Bilijam, tevens mede-eigenaar.

2009 - Na een aantal jaar nog steeds lid te zijn geweest van de Slaapgilde is Bedderie de Boer aangesloten bij de landelijke formule Beddenspecialist.nl.

2010 - In dit jaar is de naam Bedderie gekocht en zijn er onder Bedderie.nl webshopactiviteiten gestart om een goede aansluiting te hebben tussen de fysieke winkel en de webwinkel.

2014 - Om met de tijd mee te kunnen gaan is er buiten een led bord geplaatst. Deze staat langs de weg om de actueelste informatie te delen, denk aan openingstijden, acties, slaapweetjes, en meer…

2016 - Na alweer vijftien jaar in de boerderij was het tijd voor een renovatie: nieuwe plafonds, nieuwe wanden, nieuwe kleuren, nieuwe lampen en bovenal een nieuw interieur.

Heden - Onlangs is er een Italiaanse koffiehoek geïnstalleerd. Kom je binnenkort langs voor een heerlijk kopje koffie of thee?

Team Bedderie.nl

Onze slaapspecialisten zijn deskundige adviseurs die alles van onze producten weten, zij beantwoorden graag je vragen en helpen je bij het vinden van een product die helemaal aansluit op jouw wensen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €39,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!